Beamex MC6 Workstation

Beamex MC6 Workstation erbjuder kalibreringsmöjligheter för tryck, temperatur och olika elektriska signaler. Den inkluderar även en komplett fältbusskommunikator för HART, FOUNDATION Fieldbus och Profibus PA-instrument. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör MC6 Workstation unik. Den har en 5.7” stor pekskärm i färg med flerspråkigt användargränssnitt. Den panelmonterade kalibratorns ergonomiska design gör att den lämpar sig väl för olika industrier som läkemedel, energi, livsmedel, olja och gas, service samt kemiska och petrokemiska industrier.

MC6 är en kalibrator med flera olika användningsinställningar, vilket innebär att den är snabb och enkel att använda. Det finns fem olika lägen: mätare, kalibrator, dokumenterande kalibrator, datalogger och fältbusskommunikator.

Bild 1 MC6 Work 201509

MC6 Workstation kommunicerar med tryckkontrollers och temperaturblock, vilket möjliggör en helt automatiserad kalibrering.

MC6 Workstation är en del av Beamex integrerade kalibreringslösning och kommunicerar med Beamex CMX kalibreringsmjukvara. Detta möjliggör en helt automatiserad och pappersfri kalibrering samt dokumentering.

Läs mer om MC6 workstation här >>